Professionele Vaatwassers

Hier vind u onze ruime selectie professionele vaatwassers welke geschikt zijn voor het spoelen van de vaat in elk restaurant, eetcafe, hotel, sportkantine en bedrijfskantine. De vaatwassers van Prokoeling.nl zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar en zijn er in meerdere prijsklasses.
Het grote voordeel van professionele vaatwassers is de spoeltijd. Wij bieden vaatwassers aan met een cyclustijd vanaf 40 seconden, hierna is uw vaat schoon en weer klaar om te gebruiken. De meeste vaatwassers worden geleverd inclusief een of enkele bordenkorven en/of bestekkorven.

Horeca vaatwasser voorlader

Het meest gebruikte model is de voorlader. De klep van de professionele vaatwasser bevindt zich aan de voorzijde van de machine. De apparaten uitgevoerd in RVS zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld enkelwandige of dubbelwandige voorladers.
Staat het apparaat lager dan de afvoer dan is een vaatwassers met afvoerpomp noodzakelijk. Moet de vaat extra glanzen, let dan op dat de vaatwasmachine is uitgevoerd met een naspoelresevoir.
Voor de kleine sportkantine of het kleine restaurant zijn uitvoeringen met een bordenkorf van 40x40cm vaak voldoende. Voor de grotere gelegenheden raden wij een groter model aan met een bordenkorf afmeting van 50x50cm

Doorschuifvaatwasser

De doorschuifvaatwasser is voor het veeleisende vaatwaswerk. Doormiddels van een geschakelde aanvoertafel en/of afvoertafel wordt de vaat eenvoudig in de horeca vaatwasser geschoven. Door de kap aan de bovenzijde naar beneden te trekken sluit de doorschuifvaatwasser zich over bestekkorf of bordenkorf. Voor het transport van de korven raden wij je aan te werken met de bijbehorende aanvoertafels  en afvoertafels. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren

Bestekpoleermachines

Voor een mooi glanzend bestek kan uiteraard de bestekpoleermachine niet ontbreken. Als u regelmatig uw bestek poleert zal deze langer mooi blijven en zult u deze minder snel hoeven te vervangen. Een slimme investering welke zich op tafel uitbetaald in een mooie glanzende presentatie.

Vaatwasser installatie service

Ook voor de installatie van de vaatwasser op uw adres bent u bij ons aan het juiste adres. Neem hiervoor contact met ons op. Wij installeren uw nieuwe professionele vaatwasser in mum van tijd tegen een geringe vergoeding.

Prokoeling.nl verkoopt o.a. Diamond vaatwassen en hygiëne, Bartscher vaatwassen en hygiëne, Combisteel vaatwassen en hygiëne, CaterRacks vaatwassen en hygiëne, Mastro vaatwassen en hygiëne en Saro vaatwassen en hygiëne. Veelal uit voorraad en dus vaak binnen 24 of 48 uur al leverbaar.

Prokoeling.nl:

Wij bieden u een breed assortiment keukenapparatuur voor de horeca keuken. Bekijk alle soorten vaatwassen en hygiëne in ons aanbod en bestel vandaag. Bijna alle items kunnen wij uit voorraad leveren en binnen 24 tot 48 uur leveren. Wenst u meer informatie of hulp bij het kiezen van vaatwassen en hygiëne dan kunt u altijd contact opnemen via 085-0441003, chat of e-mail.

Van hoog naar laag sorteren

541 resultaten

1-21 of 541

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Altijd de beste prijs

Advies door professionals

Wij vergelijken de prijzen

Gratis verzending vanaf €150,-

Professionele apparatuur

Snelle levering

Altijd de beste prijs

Advies door professionals

Wij vergelijken de prijzen

Gratis verzending vanaf €150,-

Professionele apparatuur

Snelle levering

Altijd de beste prijs

Advies door professionals

Wij vergelijken de prijzen

Gratis verzending vanaf €150,-

Professionele apparatuur

Snelle levering

Prokoeling.nl service

Productadvies nodig?

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van het juiste product? Onze adviseurs helpen je graag.
Prokoeling.nl - Klantenteam

Van hoog naar laag sorteren

541 resultaten

1-21 of 541

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5