Snel reageren op corona?

Allereerst: Prokoeling.nl wenst iedereen veel sterkte met deze situatie.
Corona houdt de horeca in haar greep, maar afhalen en bezorgen zijn booming. Distributie is vaak snel geregeld, maar hoe kunt u snel en eenvoudig orders aannemen van uw klanten? De thuisbezorgersmarkt werkt vaak met hoge commissies en zetten zo direct druk op uw marges, hoe succesvol u ook wordt. Voor klanten die daar geen zin in hebben, zijn wij op zoek gegaan naar een partij die snel een eenvoudige doch aantrekkelijke website kan lanceren, zodat u direct aan de slag kunt. Dit is een full-service pakket, inclusief ontwikkeling, hosting, betaalmethoden, support en digitale marketing. En dat alles voor een vast bedrag.

Blijf in bedrijf

De bezorg- en afhaalmarkt blijft sterk, juist nu.

Geen commissie

U betaalt een jaarlijks, vast bedrag voor ontwikkeling en onderhoud. U mag zoveel omzet draaien als u wilt, de kosten blijven hetzelfde.

Snel online

Het is belangrijk uw bestaande klantenkring te behouden. In een paar dagen bent u in bedrijf op ons platform, inclusief betaalmodule, winkelwagentje, en online marketing.

Forwardis Logo
Om dit te realiseren zijn we een partnership aangegaan met Forwardis:

Onze ambitie is om horeca-ondernemers te helpen. Bij te nemen beslissingen op het gebied van marketing- en communicatie zijn wij direct beschikbaar voor vragen en om mee te denken. Indien u, in plaats van een voorzetting in de vorm van afhalen en bezorgen naar uw bestaande klantenkring, deze periode wilt benutten om uw zaak ‘op orde’ te brengen, zijn wij uiteraard ook beschikbaar voor vragen of ondersteuning.

Voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten:

Interesseformulier om snel commissie-vrij uw waar te bezorgen en af te laten halen