Horeca ovens en combisteamers kopen

Bij Prokoeling.nl bent u ook aan het juiste adres om uw horeca oven of professionele magnetron te kopen.

Type horeca oven

voor elke keuken bieden wij een geschikte oven. Een eenvoudige convectie oven is geschikt voor het afbakken van brood of andere gerechten eventueel kunnen deze convectie ovens ook zijn uitgerust met stoom functionaliteit om uw gerechten extra gehydrateerd en vers te bereiden. Het andere uiterste van het spectrum is een combisteamer, welke de functie van een heteluchtoven combineert met een stoomoven. Deze ovens zijn vaak volledig naar uw hand te zetten door uw specifieke gerechten te programmeren. De horeca combisteamers beschikken zelfs over zelfreinigingsprogramma’s wat enorm veel tijd aan schoonmaken bespaart. De horeca magnetron mag niet ontbreken in de horeca keuken. Deze voordelige apparaten bieden veel vermogen om snel gerechten te verwarmen.

Van horeca bakovens tot combisteamer

Wij bieden een breed assortiment van horeca convectieovens tot professionele combisteamers en turbo ovens. Ook voor de volautomatische combisteamers voor een hele scherpe prijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Prokoeling.nl verkoopt o.a. Diamond ovens, steamers en magnetrons, Unox ovens, steamers en magnetrons, Mastro ovens, steamers en magnetrons, Bartscher ovens, steamers en magnetrons, Combisteel ovens, steamers en magnetrons en Hendi ovens, steamers en magnetrons. Veelal uit voorraad en dus vaak binnen 24 of 48 uur al leverbaar.

Dit is Prokoeling.nl:

Wij bieden u een breed assortiment keukenapparatuur voor de horeca keuken. Bekijk alle soorten ovens, steamers en magnetrons in ons aanbod en bestel vandaag. Bijna alle items kunnen wij uit voorraad leveren en binnen 24 tot 48 uur leveren. Bij Prokoeling.nl kunt u ook ovens, steamers en magnetrons leasen. Wenst u meer informatie of hulp bij het kiezen van ovens, steamers en magnetrons dan kunt u altijd contact opnemen via 085-0441003, chat of e-mail.