Horeca frituur en professionele friteuse

Prokoeling.nl heeft een ruim assortiment professionele horeca friteuses in allerlei soorten en maten. Een enkele friteuse vanaf 6 liter tot grote dubbele friteuses van 2x 12 liter of meer. Wij hebben ook verschillende soorten gasfriteuses, elektrische friteuses maar ook moderne inductiefriteuses.

Toepassing van de horeca friteuse

De professionele frituur is geschikt voor het intensievere gebruik maar niet per se alleen voor de snackbar, maar ook geschikt voor de schoolkantine, sportkantine of andere gelegenheden waar u professioneel wilt frituren. De kleinere tafelmodellen zijn er zowel in elektrische versies als in gas friteuses en nemen niet direct heel veel ruimte in beslag. De horecafrituur met aftapkraan is extra handig bij het aftappen van het frituurvet. Daarnaast levert Prokoeling.nl ook de grotere en krachtige friteuses met onderstel welke uitermate geschikt zijn in een veeleisende omgeving zoals een snackbar of andere gelegenheid waar continue wordt gefrituurd.

Bakkerijfriteuse en visfrituur

Wij hebben ook speciaal ontwikkelde professionele friteuses die gebruikt kunnen worden in de bakkerij of in de viswinkel. Deze visfriteuse of bakkerijfriteuse hebben speciale ondiepe bakken, uitermate geschikt voor het bakken van oliebollen of visproducten.

Horeca friteuse kopen bij Prokoeling.nl

Door de vele soorten en maten en verschillende toepassingen helpen wij u graag met het selecteren van uw professionele frituur. Wij bieden verschillende topmerken, zoals Combisteel, Bartscher, Diamond en Caterlite. Bij Prokoeling.nl bent u aan het juiste adres om uw professionele horeca friteuse aan te schaffen.

Prokoeling.nl verkoopt o.a. Diamond frituren, Bartscher frituren, Combisteel frituren, Mastro frituren, Saro frituren en Gastro M frituren. Veelal uit voorraad en dus vaak binnen 24 of 48 uur al leverbaar.

Dit is Prokoeling.nl:

Wij bieden u een breed assortiment keukenapparatuur voor de horeca keuken. Bekijk alle soorten frituren in ons aanbod en bestel vandaag. Bijna alle items kunnen wij uit voorraad leveren en binnen 24 tot 48 uur leveren. Wenst u meer informatie of hulp bij het kiezen van frituren dan kunt u altijd contact opnemen via 085-0441003, chat of e-mail.