Professionele Horeca Vrieskisten

Een vrieskist voor iedere zaak

De professionele vrieskisten van Prokoeling.nl zijn bijzonder geschikt voor het intensievere gebruik in een professionele (horeca) omgeving. Wij bieden zowel vrieskisten met glazen schuif of klapdeksels, vrieskisten met RVS deksel en vrieskisten met dicht deksel. De vrieskisten met glazen deksel worden vaak gebruikt om bevroren waren, zoals vlees of ijsjes ten toon te stellen aan de klanten zodat zij zelf een keus kunnen maken uit het beschikbare assortiment. Deze vrieskisten komt men vaak tegen in een supermarkt, kiosk, of bijvoorbeeld een boerderijwinkel. De vrieskisten met een dicht of RVS deksel zijn vaak ideaal als extra vries opslag capaciteit.

Voordeliger in gebruik

Vrieskisten zijn een ideaal hulpmiddel om extra vries capaciteit te creëren tegen een voordelige prijs. Een vrieskist is echt geschikt voor de opslag en worden niet zo vaak geopend als een vrieskast. Daarom kunnen ze voordeliger zijn dan vrieskasten.

Ook combinatie vrieskisten

Onze vrieskisten zijn allemaal voorzien van de modernste koeltechnieken en vriezen doorgaans op een temperatuur tussen de -18C en de -25C. Er zijn ook vrieskisten die zowel als koelkist +8C en vrieskist -18C kunnen worden ingesteld, de zogenaamde combinatie vrieskist.

Mocht u meer informatie willen neem dan contact op met onze klantenservice via de chat, mail of telefoon.

Prokoeling.nl verkoopt o.a. Combisteel vrieskisten, Scancool vrieskisten, Mastro vrieskisten, Diamond vrieskisten, Polar vrieskisten en Arktic vrieskisten. Veelal uit voorraad en dus vaak binnen 24 of 48 uur al leverbaar.

Dit is Prokoeling.nl:

Wij bieden u een breed assortiment keukenapparatuur voor de horeca keuken. Bekijk alle soorten vrieskisten in ons aanbod en bestel vandaag. Bijna alle items kunnen wij uit voorraad leveren en binnen 24 tot 48 uur leveren. Bij Prokoeling.nl kunt u ook vrieskisten leasen. Wenst u meer informatie of hulp bij het kiezen van vrieskisten dan kunt u altijd contact opnemen via 085-0441003, chat of e-mail.