Vrieskisten

Vrieskisten

Professionele Horeca Vrieskisten 

De professionele vrieskisten van Prokoeling.nl zijn bijzonder geschikt voor het intensievere gebruik in een professionele (horeca) omgeving. Wij bieden zowel vrieskisten met glazen schuif of klapdeksels, vrieskisten met RVS deksel en vrieskisten met dicht deksel. De vrieskisten met glazen deksel worden vaak gebruikt om bevroren waren, zoals vlees of ijsjes ten toon te stellen aan de klanten zodat zij zelf een keus kunnen maken uit het beschikbare assortiment. Deze vrieskisten komt men vaak tegen in een supermarkt, kiosk, of bijvoorbeeld een boerderijwinkel. De vrieskisten met een dicht of RVS deksel zijn vaak ideaal als extra vries opslag capaciteit.

Vrieskisten zijn een ideaal hulpmiddel om extra vries capaciteit te creëren tegen een voordelige prijs. Een vrieskist is echt geschikt voor de opslag en worden niet zo vaak geopend als een vrieskast. Daarom kunnen ze voordeliger zijn dan de krachtere vrieskasten.

Onze vrieskisten zijn allemaal voorzien van de modernste koeltechnieken en vriezen doorgaans op een temperatuur tussen de -18C en de -25C. Er zijn ook vrieskisten die zowel als koelkist +8C en vrieskist -18C kunnen worden ingesteld, de zogenaamde combinatie vrieskist. Mocht u meer informatie willen neem dan contact op met onze klantenservice via de chat, mail of telefoon. 

Bel ons met al uw vragen! 085 044 1003 +31 85 044 1003