Professionele tafelmodel vrieskasten

Deze kleine en compacte tafel model vrieskasten zijn ideaal geschikt om in kleine ruimtes nog een extra vriezer capaciteit te creëren. Ze kunnen zowel op makkelijk bereikbare hoogte op een werktafel worden gezet of bijvoorbeeld onder de werkruimte of onder een bar. De tafel model vrieskasten zijn zowel verkrijgbaar in wit als in RVS uitvoering en ook zijn er tafel model vriezers met een glazen deur, zodat u deze ook kunt gebruiken als een mini displayvriezer. Deze kleine vrieskasten zijn speciaal gemaakt van duurzame materialen en koeltechnieken en daarom geschikt voor het intensieve gebruik in een professionele horeca omgeving.

Prokoeling.nl verkoopt o.a. Combisteel tafelmodel vrieskasten, Saro tafelmodel vrieskasten, Polar tafelmodel vrieskasten en Scancool tafelmodel vrieskasten. Veelal uit voorraad en dus vaak binnen 24 of 48 uur al leverbaar.

Dit is Prokoeling.nl:

Wij bieden u een breed assortiment keukenapparatuur voor de horeca keuken. Bekijk alle soorten tafelmodel vrieskasten in ons aanbod en bestel vandaag. Bijna alle items kunnen wij uit voorraad leveren en binnen 24 tot 48 uur leveren. Bij Prokoeling.nl kunt u ook tafelmodel vrieskasten leasen. Wenst u meer informatie of hulp bij het kiezen van tafelmodel vrieskasten dan kunt u altijd contact opnemen via 085-0441003, chat of e-mail.


  Van hoog naar laag sorteren

  6 resultaten

  6 artikel(en)

  Altijd de beste prijs

  Advies door professionals

  Wij vergelijken de prijzen

  Gratis verzending vanaf €150,-

  Professionele apparatuur

  Snelle levering

  Prokoeling.nl service

  Productadvies nodig?

  Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van het juiste product? Onze adviseurs helpen je graag.
  Prokoeling.nl - Klantenteam

  Van hoog naar laag sorteren

  6 resultaten

  6 artikel(en)