Alle vriezers

Alle vriezers

ALLE PROFESSIONELE HORECA VRIESKASTEN

Een van de belangrijkste apparaten in de keuken is de horeca vrieskast. Of deze nu staat in de een kantine, bistro of in een chique restaurant, alle horecagelegenheden hebben baat bij de juiste vriezer tegen de beste prijs.

Horeca vrieskast

De meest bekende versie van de vriezer voor de keuken voor het opslaan van etenswaren. We bieden een breed assortiment aan in vriezers met gesloten deur (ook wel blinde deur). Voor elke toepassing en plaatsing hebben wij een oplossing voor u. Wilt u een klein model, heel small of juist een 1200 liter of een 1400 liter vrieskast met 2 deuren. Weet u niet precies wat u zoekt, vraag ons om advies, wij helpen u graag.

Belangrijk om te weten is wat u wenst in te vriezen, bakkerijvrieskasten, vleesvrieskasten en visvrieskasten zijn anders ontworpen dan de standaard vriezers voor meer algemeen gebruik. Moet de vriezer vaak open, kies dan eerder voor een geforceerde koelkast. Statische vriezers zijn eerder echter bewaarvriezers die niet vaak open gaan op een dag en die minder geschikt zijn om waren mee in te vriezen. Uiteraard zijn er ook ruimtebesparende horeca koel- vriescombinaties.

Display vrieskasten

Verkoopt u diepgevroren etenswaar dan is een displayvrieskast de ideale oplossing. Uiteraard kunt u hierin ook etenswaren tonen. Het ruime assortiment aan displayvriezers bied u voldoende keus om de beste displayvrieskast te vinden bij uw specifieke wensen.

De modellen die wij verkopen hebben allemaal minimaal 12 maanden garantie en kunnen vaak binnen 48 uur geleverd worden.

Zoekt u een 1 of 2 deurs displayvrieskast met reclamezuil of zonder? Kijk dan snel in deze categorie..

Horeca Vrieskisten

Voor elk budget en voor elke gelegenheid heeft Prokoeling.nl een passen vrieskist. Deze zijn ideaal voor veel winkels of boerderijwinkels. De Professionele Vrieskisten van Prokoeling.nl zijn er met glazen deksel of RVS deksels. De vriezers met glazen schuifdeksel zijn vooral handig in een omgeving waarin uw klanten zelf hun boodschappen kunnen uitkiezen.

Bakkerij vrieskasten

Speciaal voor de bakkerijen zijn er de bakkerijvrieskasten speciaal bedoeld voor het invriezen van deegwaren producten. Door de specifieke eigenschappen van deze kasten wordt het bereiden en bewaren zo efficiënt mogelijk gemaakt. Denk aan de speciale koeltechniek en het afgestemde formaat van de roosters in industrie genormeerde afmetingen in EN formaat.

Uiteraard zijn deze vriezers te gebruiken met de andere bakkerij producten zoals de koelwerkbanken en rijskasten, dit komt door de meegeleverde roosters in EN formaat. Ook de EN roosters kunnen wij levering uit voorraad.

 

Bel ons met al uw vragen! 085 044 1003 +31 85 044 1003