Professionele koelwerkbanken

Koelwerkbanken zijn een onmisbaar onderdeel van een horeca keuken. Bij Prokoeling.nl bieden wij u een zeer ruim assortiment koelwerkbanken. De professionele horeca koelwerkbanken van Prokoeling.nl fungeren zowel als een professioneel RVS werktafel met een koeling eronder. De koelwerkbanken zijn dus enorme ruimtebesparende apparaten. Er zijn diverse typen koelwerkbanken, zoals koelwerkbanken met lades of met deuren. De varianten zijn er in 2 deurs tot 4 deurs de koelwerkbanken met lades zijn er in variaties met 2 lades tot en met koelwerkbanken met 8 lades of een combinatie van lades en deuren. De koelwerkbanken zijn er voor ieders budget. De statisch gekoelde Ecofrost koelwerkbanken met koelmotor onderin zijn extra ruimtebesparend en voordelig in aanschaf. Prokoeling.nl biedt ook de standard en pro line geforceerde koelwerkbanken van Combisteel voor extra goede kwaliteit

Verschillende type koelwerkbanken:

Saladettes: dit zijn koelwerkbanken geschikt voor het presenteren en koelen van ingredienten. Ideaal voor een broodjeszaak of saladebar.

Pizzawerkbanken: Pizzawerkbanken hebben geen RVS werkblad, maar een werkblad van marmer of een ander materiaal wat ideaal is om deeg op te bereiden. Deze pizzawerkbanken zijn erin uitvoeringen met en zonder saladette.

Vrieswerkbanken: Horeca vrieswerkbanken zijn te vergelijken met koelwerkbanken, alleen beschikken deze over een vriesgedeelte.

Bakkerijwerkbanken: Bakkerijwerkbanken zijn werkbanken geschikt voor de bakkerij industrie en op deze maten aangepast.

Prokoeling.nl verkoopt o.a. Combisteel alle werkbanken & saladettes, Mastro alle werkbanken & saladettes, Diamond alle werkbanken & saladettes, Saro alle werkbanken & saladettes, Polar alle werkbanken & saladettes en Ecofrost alle werkbanken & saladettes. Veelal uit voorraad en dus vaak binnen 24 of 48 uur al leverbaar.

Dit is Prokoeling.nl:

Wij bieden u een breed assortiment keukenapparatuur voor de horeca keuken. Bekijk alle soorten alle werkbanken & saladettes in ons aanbod en bestel vandaag. Bijna alle items kunnen wij uit voorraad leveren en binnen 24 tot 48 uur leveren. Bij Prokoeling.nl kunt u ook alle werkbanken & saladettes leasen. Wenst u meer informatie of hulp bij het kiezen van alle werkbanken & saladettes dan kunt u altijd contact opnemen via 085-0441003, chat of e-mail.