Alle werkbanken | Saladettes

Alle werkbanken | Saladettes

KOELWERKBANKEN

Koelwerkbanken zijn een onmisbaar onderdeel van een horeca keuken. Bij Prokoeling.nl bieden wij u een zeer ruim assortiment koelwerkbanken. De professionele horeca koelwerkbanken van Prokoeling.nl fungeren zowel als een professioneel RVS werktafel met een koeling eronder. De koelwerkbanken zijn dus enorme ruimtebesparende apparaten. Er zijn diverse typen koelwerkbanken, zoals koelwerkbanken met lades of met deuren. De varianten zijn er in 2 deurs tot 4 deurs de koelwerkbanken met lades zijn er in variaties met 2 lades tot en met koelwerkbanken met 8 lades of een combinatie van lades en deuren. De koelwerkbanken zijn er voor ieders budget. De statisch gekoelde Ecofrost koelwerkbanken met koelmotor onderin zijn extra ruimtebesparend en voordelig in aanschaf. Prokoeling.nl biedt ook de standard en pro line geforceerde koelwerkbanken van Combisteel voor extra goede kwaliteit

Verschillende type koelwerkbanken:

Saladettes: dit zijn koelwerkbanken geschikt voor het presenteren en koelen van ingredienten. Ideaal voor een broodjeszaak of saladebar.

Pizzawerkbanken: Pizzawerkbanken hebben geen RVS werkblad, maar een werkblad van marmer of een ander materiaal wat ideaal is om deeg op te bereiden. Deze pizzawerkbanken zijn erin uitvoeringen met en zonder saladette.

Vrieswerkbanken: Horeca vrieswerkbanken zijn te vergelijken met koelwerkbanken, alleen beschikken deze over een vriesgedeelte.

Bakkerijwerkbanken: Bakkerijwerkbanken zijn werkbanken geschikt voor de bakkerij industrie en op deze maten aangepast.

Bel ons met al uw vragen! 085 044 1003 +31 85 044 1003