Alle koelvitrines

Alle koelvitrines

Koelvitrines

Koelvitrines is een heel breed begrip in de voedselindustrie. Koelvitrines zijn er in alle soorten en maten, maar hebben altijd als doel om uw (etens)waren gekoeld ten toon te stellen, of dit nu taarten, dranken, salades of sushi is, Prokoeling.nl biedt voor elke optie een koelvitrine. Wij bieden koelvitrines van de bekende A-merken zoals Polar, Saro, Combisteel, Bartscher etc. Alle koelvitrines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikken vaak over een stijlvolle LED verlichting die u waren nog beter ten toon stellen aan uw klanten. Al onze koelvitrines en wandkoelingen beschikken over minimaal 1 jaar fabrieksgarantie.

Opzetkoelvitrines, is de meest populaire vitrine. Deze wordt zowel gebruikt om ingredienten te koelen en ook direct grijpbaar te hebben voor het beleggen van broodjes of pizza’s of bijvoorbeeld het samenstellen van salades.

Schepijsvitrines, zijn een zeer gewild item in de zomer. Bestel daarom op tijd in het voorjaar om er zeker van te zijn dat u voor de zomer klaar bent. Wij hebben schepijsvitrines van o.a. Combisteel en van Diamond. Met of zonder LED verlichting en in vele verschillende maten.

Product specifieke vitrines zijn er als gebaksvitrine, sushivitrine en tapasvitrine. Elk met hun eigen manier van de producten handig ten toon stellen en bereikbaar houden. De verschillende types, of het nu de tapas vitrine of de gebaksvitrine is zijn speciaal ontworpen voor de productcategorie en koelen de waren op de juiste manie.

Tevens beschikt Prokoeling.nl over een ruim assortiment van Vleesvitrines en Visvitrines die onmisbaar zijn voor een slagerij of viswinkel. Mastro, een gerenommeerd Duits merk heeft deze vitrines specifiek ontworpen voor de gewenste koelmethode voor vlees of vis. Deze stijlvolle vitrines misstaan niet in het interieur van uw winkel.

Prokoeling.nl beschikt ook over een breed assortiment koeltoonwerkbanken en koelwanden. Deze zijn uitermate geschikt voor een winkelomgeving, waar verse waren worden verkocht over de toonbank of waar waren voor de klanten eenvoudig te pakken zijn in een koelwand. Deze apparatuur beschikt vaak over een RVS buitenkant met glazen doorkijk en hebben de modernste en energiezuinige koelingen en mooie LED verlichting.

Bel ons met al uw vragen! 085 044 1003 +31 85 044 1003