Koel- & Vriescellen

Koel- & Vriescellen

Koelcellen en vriescellen

Bij Prokoeling.nl vindt u de beste kwaliteit koelcellen vriescellen voor scherpe prijzen en snel leverbaar. De trend in horeca is dat veel vaker voor 1 grote koelcel wordt gekozen in plaats van 3 of 4 grote koelkasten en koelwerkbanken. U kunt dan eenvoudig alle gekoelde ingrediënten overzichtelijk en ruimtelijk in 1 ruimte opslaan. De koelcellen en vriescellen zijn van de gerenommeerde merken en gemaakt van duurzame materialen en alle maten en vormen. Of u nu in een beperkte ruimte een kleine koelcel wilt of hele ruimte wilt inrichten als koel- of vriescel, bij Prokoeling.nl is alles mogelijk. Wij bieden Diamond koelcellen, Combisteel koelcellen en ook nog van andere merken zoals Saro. Vaak uit voorraad leverbaar en snel te monteren. Uiteraard kunt u ook voor een all-in installatieservice kiezen, zodat u volledig ontzorgd wordt.  Uiteraard bent u bij ons ook aan het goede adres voor uw complete inrichting van uw koelcellen en vriescellen waarvoor wij allerhande opbergrekken bieden. Alle koelcellen en vriescellen komen met minimaal 1 jaar garantie.

Koelcellen en vriescellen Advies:

Omdat u een ruime keus is en grote diversiteit aan opties en u twijfelt welke koel of vriescel bij u het beste past, neem dan contact met ons op. Wij kunnen op basis van de ruimte die u beschikbaar heeft voor u altijd een passende offerte maken voor een koelcel of vriescel op maat. Onze producten zijn vaak binnen 24-48 uur al leverbaar.

Complete sets koelcellen en vriescellen:

Wij hebben een aantal complete sets koelcellen en vriescellen voor u geselecteerd, deze kunt u hier vinden (behuizing incl. koel of vriesmotor). Indien u al weet welke afmetingen er bij u passen kunt u de complete set in 1-klik bestellen!

Bel ons met al uw vragen! 085 044 1003 +31 85 044 1003