Koelcellen en vriescellen

Bij Prokoeling.nl vindt u de beste kwaliteit koelcellen en vriescellen voor scherpe prijzen en snel leverbaar. Andere namen voor deze apparaten zijn inloopvriezers, inloopkoelkasten, of diepvriescellen. De trend in horeca is dat veel vaker voor één grote koelcel wordt gekozen in plaats van drie of vier grote koelkasten en koelwerkbanken. U kunt dan eenvoudig alle gekoelde ingrediënten overzichtelijk en ruimtelijk in één ruimte opslaan. Cellen zijn beschikbaar inclusief of exclusief koelmotor. De koelcellen en vriescellen zijn van de gerenommeerde merken en gemaakt van duurzame materialen en alle maten en vormen. Of u nu in een beperkte ruimte een kleine koelcel wilt of hele ruimte wilt inrichten als koel- of vriescel, bij Prokoeling.nl is alles mogelijk. Wij bieden Diamond koelcellen, Combisteel koelcellen en ook nog van andere merken zoals Saro. Vaak uit voorraad leverbaar en snel te monteren. Uiteraard kunt u ook voor een all-in installatieservice kiezen, zodat u volledig ontzorgd wordt. Uiteraard bent u bij ons ook aan het goede adres voor uw complete inrichting van uw koelcellen en vriescellen waarvoor wij allerhande opbergrekken bieden. Alle koelcellen en vriescellen komen met minimaal 1 jaar garantie.

Koelcellen en vriescellen Advies

Omdat u een ruime keus is en grote diversiteit aan opties en u twijfelt welke koel of vriescel bij u het beste past, neem dan contact met ons op: [email protected] of bel: 085 044 1003. Wij kunnen op basis van de ruimte die u beschikbaar heeft voor u altijd een passende offerte maken voor een koelcel of vriescel op maat. Onze producten zijn vaak binnen 24-48 uur al leverbaar.

Complete sets koelcellen en vriescellen stekkerklaar

Wij hebben een aantal complete sets koelcellen en vriescellen voor u geselecteerd, deze kunt u hier vinden (behuizing incl. koel of vriesmotor). Indien u al weet welke afmetingen er bij u passen kunt u de complete set in 1-klik bestellen!

Dit is Prokoeling.nl:

Wij bieden u een breed assortiment keukenapparatuur voor de horeca keuken. Bekijk alle soorten koel- & vriescellen in ons aanbod en bestel vandaag. Bijna alle items kunnen wij uit voorraad leveren en binnen 24 tot 48 uur leveren. Bij Prokoeling.nl kunt u ook koel- & vriescellen leasen. Wenst u meer informatie of hulp bij het kiezen van koel- & vriescellen dan kunt u altijd contact opnemen via 085-0441003, chat of e-mail.