Ijsblokjesmachines

Een ijsblokjesmachine is tegenwoordig in bijna elke horecagelegenheid te vinden waar men dranken serveert. De lekkerste dranken worden nog beter van een paar ijsblokjes erin en in de zomerperiode zijn ijsblokjes in dranken dranken helemaal niet meer weg te denken. Bij Prokoeling.nl vindt u daarom de beste ijsblokjesmachines tegen de beste prijzen. Wij bieden zowel Combisteel ijsblokjesmachines, Polar ijsblokjesmachines en uiteraard van Saro, Bartscher en nog anderen. Er zijn veel soorten ijsblokjesmachines voor verschillende soorten en maten ijs: holle ijsblokjes, volle ijsblokjes, crushed ice, etc.  Het is goed om van te voren te bedenken welke soorten ijsblokjes u wilt maken en welke hoeveelheid. Er zijn grote ijsblokjesmachines van Hoshizaki welke goed tot haar recht komen in de keuken waar grote hoeveelheden ijs gebruikt worden. Er zijn ook handzame ijsblokjesmachines die perfect dienst doen achter de bar. De meeste ijsblokjesmachines hebben dan ook een opslagbunker, van waaruit u eenvoudig de ijsblokjes kunt scheppen voor het serveren.

IJsblokjesmachines accessoires en onderdelen

Wij leveren ook handige accessoires, zoals grote ijsopslagbunkers, maar ook crushed ijs bakken waarin u op crushed ijs eenvoudig uw producten zoals bijvoorbeeld gekoelde smoothies kunt etaleren.

Zekerheid

Al onze ijsblokjesmachines komen met minimaal 1 jaar garantie (vaak met 2 jaar) en zijn van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Voor al uw soorten ijsblokjesmachines, bent u bij Prokoeling.nl dus aan het juiste adres.

Dit is Prokoeling.nl:

Wij bieden u een breed assortiment keukenapparatuur voor de horeca keuken. Bekijk alle soorten ijsblokjesmachines in ons aanbod en bestel vandaag. Bijna alle items kunnen wij uit voorraad leveren en binnen 24 tot 48 uur leveren. Bij Prokoeling.nl kunt u ook ijsblokjesmachines leasen. Wenst u meer informatie of hulp bij het kiezen van ijsblokjesmachines dan kunt u altijd contact opnemen via 085-0441003, chat of e-mail.