IJsblokjesmachines

IJsblokjesmachines

Ijsblokjesmachine

Een ijsblokjesmachine is tegenwoordig in bijna elke horeca gelegenheid te vinden waar men dranken serveert. De lekkerste dranken worden nog beter van een paar ijsblokjes erin en in de zomerperiode zijn ijsblokjes in dranken dranken helemaal niet meer weg te denken. Bij Prokoeling.nl vindt u daarom de beste ijsblokjesmachines tegen de beste prijzen. Wij bieden zowel Combisteel ijsblokjesmachines, Polar ijsblokjesmachines en uiteraard van Saro, Bartscher en nog anderen. Er zijn veel soorten ijsblokjesmachines voor verschillende soorten en maten ijs: holle ijsblokjes, volle ijsblokjes, crushed ice, etc.  Het is goed om van te voren te bedenken welke soorten ijsblokjes u wilt maken en welke hoeveelheid. Er zijn grote ijsblokjesmachines van Hoshizaki welke goed tot haar recht komen in de keuken waar grote hoeveelheden ijs gebruikt worden. Er zijn ook handzame ijsblokjesmachines die perfect dienst doen achter de bar. De meeste ijsblokjesmachines hebben dan ook een opslagbunker, van waaruit u eenvoudig de ijsblokjes kunt scheppen voor het serveren.

Wij leveren ook handige accessoires, zoals grote ijsopslagbunkers, maar ook crushed ijs bakken waarin u op crushed ijs eenvoudig uw producten zoals bijvoorbeeld gekoelde smoothies kunt etaleren.

Al onze ijsblokjesmachines komen met minimaal 1 jaar garantie en zijn van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Voor al uw soorten ijsblokjesmachines, bent u bij Prokoeling.nl dus aan het juiste adres.

Bel ons met al uw vragen! 085 044 1003 +31 85 044 1003