Gratis verzending vanaf € 150 in Nederland & België
Alleen professionele apparatuur
Snel leverbaar
 • 30 dagen retourrecht
 • Gratis Verzending & retourneren
 • Veel producten 40% korting
Terug naar winkelwagenBeveiligde verbinding Help

Gastro-cool

Gastro-Cool ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve en op uw behoefte afgestemde koelapparaten – nationaal en internationaal. Als een van de toonaangevende aanbieders van efficiënte en goedkope koelsystemen, ondersteunt Gastro-Cool u met het marketing in handel en horeca. Ons team ontwikkelt individuele koeloplossingen voor u – met grote reclame-effect en voor de effectieve uitvoering van uw campagnes en om uw verkoop te verhogen.

Gastro-Cool maakt als trendsetter gebruik van moderne communicatietechnologien zoals Bluetooth en verrast altijd met creative oplossingen. Met aandacht voor  milieuvriendelijkheid van alle onze apparaten gebruiken wealleen milieuvriendelijke koelmiddelen. Naast dit alles beschikken wij over een nationaal en internationaal servicenetwerk..

Gastro-Cool

Gastro-cool

Toon je gekoelde producten en adverteer tegelijk voor je winkel met de displaykoelkasten die te koop zijn op prokoeling.nl. Een display koelkast is een aanwinst voor elke winkel om gekoelde dranken onder de aandacht te brengen. Onze producten staan al in veel voetbalkantines, paardrijscholen, tankstations en andere winkels om de verfrissende drankjes koel te bewaren en ten toon te spreiden. Het geeft direct een goed beeld van de producten die koel kunnen worden aangeschaft en meteen kunnen worden genuttigd.

Displaykoelkasten zijn ontworpen special om frisdrank, snacks, salads en andere etenswaren te bewaren. Elke displaykoelkast komt met een eigen set van eigenschappen, bijvoorbeeld met een zogenaamde canopy, ook wel reclamebak. De kleuren zijn divers, er zijn zelfs zwarte displaykoelkasten beschikbaar. Koop je professionele displaykoeling nu voor je eigen winkel en maak het je klant gemakkelijk om gekoelde dranken te kopen door slechts de deur te openen. Wij hebben modellen met schuifdeuren en klapdeuren.

  Grid List

  Van hoog naar laag sorteren

  3 Item(s)

  Grid List

  Van hoog naar laag sorteren

  3 Item(s)

  Bel ons met al uw vragen! 085 044 1003 +31 85 044 1003