Gratis verzending vanaf € 150 in Nederland & België
Alleen professionele apparatuur
Snel leverbaar
 • 30 dagen retourrecht
 • Gratis Verzending & retourneren
 • Veel producten 40% korting
Terug naar winkelwagenBeveiligde verbinding Help

Combisteel

Combisteel Catering Equipment is importeur en distributeur van professionele keuken- en cateringapparatuur. Dankzij jarenlange ervaring in de branche begrijpen wij wat er nodig is om op de wensen van de klant in te spelen in een markt die voortdurend in beweging is en dus een flexibele aanpak vereist. 

Met ons zeer uitgebreide assortiment bieden wij een passende oplossing voor elke aanvraag. Deze aanvragen komen uit alle sectoren van de markt, zoals café’s, restaurants, hotels, bedrijfsrestaurants, instellingen en kantines.  

Ons hoofdkantoor vindt u centraal gelegen in Houten. Hier bent u altijd van harte welkom om in onze showroom de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. In Emmeloord vindt u ons hoofdmagazijn waarvandaan dagelijks zendingen door heel Europa verstuurd worden.

Combisteel

Combisteel

Toon je gekoelde producten en adverteer tegelijk voor je winkel met de displaykoelkasten die te koop zijn op prokoeling.nl. Een display koelkast is een aanwinst voor elke winkel om gekoelde dranken onder de aandacht te brengen. Onze producten staan al in veel voetbalkantines, paardrijscholen, tankstations en andere winkels om de verfrissende drankjes koel te bewaren en ten toon te spreiden. Het geeft direct een goed beeld van de producten die koel kunnen worden aangeschaft en meteen kunnen worden genuttigd.

Displaykoelkasten zijn ontworpen special om frisdrank, snacks, salads en andere etenswaren te bewaren. Elke displaykoelkast komt met een eigen set van eigenschappen, bijvoorbeeld met een zogenaamde canopy, ook wel reclamebak. De kleuren zijn divers, er zijn zelfs zwarte displaykoelkasten beschikbaar. Koop je professionele displaykoeling nu voor je eigen winkel en maak het je klant gemakkelijk om gekoelde dranken te kopen door slechts de deur te openen. Wij hebben modellen met schuifdeuren en klapdeuren.

  Grid List

  Van hoog naar laag sorteren

  1-21 of 41

  Pagina:
  1. 1
  2. 2

  Grid List

  Van hoog naar laag sorteren

  1-21 of 41

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  Bel ons met al uw vragen! 085 044 1003 +31 85 044 1003