Professionele Tafelmodel koelkasten

Deze kleine en compacte tafel model koelkasten zijn ideaal geschikt om in kleine ruimtes nog een extra koelmogelijkheid te creëren. Ze kunnen zowel op makkelijk bereikbare hoogte op een werktafel worden gezet of bijvoorbeeld onder de werkruimte of onder een bar. De tafelmodel koelkasten zijn zowel verkrijgbaar in wit, zilver als in RVS uitvoering en ook zijn er tafelmodel koelkasten met een glazen deur, zodat u deze ook kunt gebruiken als een mini display koelkast. Deze zijn doorgaans voorzien van LED verlichting net als de grotere display koelkasten.

Horeca koeltechniek

Deze kleine koelkasten zijn speciaal gemaakt van duurzame materialen en koeltechnieken zoals geforceerde koeling en zijn daarom geschikt voor het intensieve gebruik in een professionele horeca omgeving. Dit geldt zeker voor voor het hang- en sluitwerk, een horeca koelkast is gemaakt om een stuk vaker open en dicht te gaan dan een consumenten koelkast. Ze zijn dus klein maar zeker niet minder professioneel.

Prokoeling.nl verkoopt o.a. Polar tafelmodel koelkasten, Combisteel tafelmodel koelkasten, Saro tafelmodel koelkasten, Scancool tafelmodel koelkasten, Diamond tafelmodel koelkasten en True tafelmodel koelkasten. Veelal uit voorraad en dus vaak binnen 24 of 48 uur al leverbaar.

Dit is Prokoeling.nl:

Wij bieden u een breed assortiment keukenapparatuur voor de horeca keuken. Bekijk alle soorten tafelmodel koelkasten in ons aanbod en bestel vandaag. Bijna alle items kunnen wij uit voorraad leveren en binnen 24 tot 48 uur leveren. Bij Prokoeling.nl kunt u ook tafelmodel koelkasten leasen. Wenst u meer informatie of hulp bij het kiezen van tafelmodel koelkasten dan kunt u altijd contact opnemen via 085-0441003, chat of e-mail.


  Van hoog naar laag sorteren

  14 resultaten

  14 artikel(en)

  Altijd de beste prijs

  Advies door professionals

  Wij vergelijken de prijzen

  Gratis verzending vanaf €150,-

  Professionele apparatuur

  Snelle levering

  Altijd de beste prijs

  Advies door professionals

  Wij vergelijken de prijzen

  Gratis verzending vanaf €150,-

  Professionele apparatuur

  Snelle levering

  Prokoeling.nl service

  Productadvies nodig?

  Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van het juiste product? Onze adviseurs helpen je graag.
  Prokoeling.nl - Klantenteam

  Van hoog naar laag sorteren

  14 resultaten

  14 artikel(en)