Biertap koeling of bierfust koeler

Prokoeling.nl biedt verschillende professionele biertapkoelers in verschillende maten. Zo zijn er de 1 fust koelers of koelers voor 2 fusten en zelfs hele werktafels met spoelbak en tapkraan en ruimte voor het koelen van fusten, hiermee is uw tapinstallatie zo goed als compleet. Sommige bierkoeling zijn excl. Tapset en deze is dan los bij te bestellen. Mocht u hier vragen over hebben, neemt u dan gerust contact op met het klantenservice team van Prokoeling.nl via de chat, email of telefoon. Het meest populaire item is de biertap koeler 323-3170 van Saro. Deze is compleet met 2 tapkranen en heeft ruimte voor het koelen van 2 bierfusten van 50 liter.

Prokoeling.nl verkoopt o.a. Combisteel bierkoelingen en Exquisit bierkoelingen. Veelal uit voorraad en dus vaak binnen 24 of 48 uur al leverbaar.

Dit is Prokoeling.nl:

Wij bieden u een breed assortiment keukenapparatuur voor de horeca keuken. Bekijk alle soorten bierkoelingen in ons aanbod en bestel vandaag. Bijna alle items kunnen wij uit voorraad leveren en binnen 24 tot 48 uur leveren. Bij Prokoeling.nl kunt u ook bierkoelingen leasen. Wenst u meer informatie of hulp bij het kiezen van bierkoelingen dan kunt u altijd contact opnemen via 085-0441003, chat of e-mail.


  Van hoog naar laag sorteren

  9 resultaten

  9 artikel(en)

  Altijd de beste prijs

  Advies door professionals

  Wij vergelijken de prijzen

  Gratis verzending vanaf €150,-

  Professionele apparatuur

  Snelle levering

  Prokoeling.nl service

  Productadvies nodig?

  Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van het juiste product? Onze adviseurs helpen je graag.
  Prokoeling.nl - Klantenteam

  Van hoog naar laag sorteren

  9 resultaten

  9 artikel(en)