Alle koelkasten

Alle koelkasten

Alle professionele horeca koelkasten

Een van de belangrijkste apparaten in de keuken is de koelkast. Of deze nu staat in de een kantine, bistro of in een chique restaurant, alle horecagelegenheden hebben baat bij de juiste koeling tegen de beste prijs.

Horeca koelkast
De meest bekende versie van de koelkast voor de keuken voor het opslaan van etenswaren. We bieden een breed assortiment aan in koelingen met gesloten deur (ook wel blinde deur). Voor elke toepassing en plaatsing hebben wij een oplossing voor u. Wilt u een klein model, heel small of juist een 1200 liter of een 1400 liter koelkast met 2 deuren. Weet u niet precies wat u zoekt, vraag ons om advies, wij helpen u graag. 

Belangrijk om te weten is wat u wenst te koelen, bakkerijkoelkasten, vleeskoelkasten en viskoelkasten zijn anders ontworpen dan de standaard koelkasten voor meer algemeen gebruik. Moet de koelkast vaak open, kies dan eerder voor een geforceerde koelkast. Statische koelingen zijn eerder echter bewaarkoelkasten die niet vaak open gaan op een dag

Displaykoelkast
Verkoopt u gekoelde blikjes of flesjes dan is een displaykoelkast de ideale oplossing. Uiteraard kunt u hierin ook etenwaren tonen. Het ruime assortiment aan displaykoelkasten bied u voldoende keus om de beste displaykoelkast te vinden bij uw specifieke wensen. 

De modellen die wij verkopen hebben allemaal minimaal 12 maanden garantie en kunnen vaak binnen 48 uur geleverd worden. 
Zoekt u een 1 of 2 deurs displaykoelkast met reclamezuil of zonder? Kijk dan snel in deze categorie. Onze tips in deze categorie ELDC400xl en de GCDC811HD.

Barkoeling
Deze lage onderbouw koelkasten zijn vaak uitgevoerd met glazen deur, hierom noemt men ze ook wel een koelkast met glazen deur. De barkoeling zie je veel in horecagelegenheden waaronder sportkantines, kroegen en restaurants, omdat ze goed te plaatsen zijn onder een werkblad en de producten zichtbaar maakt voor het personeel en de klant. Tegenwoordig zijn er ook barkoelingen (ook wel backbar) in duurzaam RVS welke geschikt zijn voor buiten, heel fijn dus voor op het terras of voor in de buitenkeuken. Wilt u over termijn besparen op de eniergiekosten dan kunt u kiezen voor de Intelligenzia lijn van Husky bijvoorbeeld dit 2 deurs model. 

Wijnkoelkasten
Voor elk budget en voor elke gelegenheid heeft Prokoeling.nl een gepast model wijnkoeling. Wilt u 20 flessen wijn gekoeld bewaren of misschien wel meer dan 100, wij hebben de wijnkoelkast die u zoekt. 
Verschillende wijnsoorten vragen een andere koeltemperatuur, daarom hebben wij ook wijnkoelkasten met meerdere temperatuurzones. De flessen wijn kunnen liggend bewaard worden op plastic rekken of op houten uitschuifbare rekken. De ruime keus houdt niet op want wij hebben wijnkoelkasten in vele kleuren, van houtkleurig tot statig zwart.

Bakkerijkoelkast
Speciaal voor de bakkerijen zijn er de bakkerijkoelkasten speciaal bedoeld voor het koelen van deegwaren producten. Door de specifieke eigenschappen van deze kasten wordt het bereiden en bewaren zo efficient mogelijk gemaakt. Denka an de speciale koeltechniek en het afgestemde formaat van de roosters in industrie genormeerde afmetingen in EN formaat.
Uiteraard zijn deze koelkasten te gebruiken met de andere bakkerij producten zoals de koelwerkbanken en rijskasten, dit komt door de meegeleverde roosters in EN formaat. Ook de EN roosters kunnen wij levering uit voorraad.

Bel ons met al uw vragen! 085 044 1003 +31 85 044 1003