Horeca Koelkasten en Horeca Vrieskasten

Horeca Koelkasten zijn er in allerlei formaten en types en een onmisbaar product om uw etenswaren en dranken lang vers te houden of te bewaren. Prokoeling.nl biedt u een breed aanbod horeca koelkasten en horeca vrieskasten voor de professionele gebruiker welke speciaal voor u zijn geselecteerd en aan de diverse gebruikswensen kunnen voldoen. Voor u als professionele (horeca)gebruiker hebben wij alleen koelkasten en horeca vriezers van goede kwaliteit in ons assortiment van bekende merken, welke hun kwaliteit al jaar op jaar bewijzen in de markt.

Horeca koelkasten en horeca vrieskasten van diverse topmerken

De horeca koelkasten en vriezers die wij aanbieden zijn afkomstig van diverse topleveranciers. Wij leveren bijvoorbeeld van de merken Combisteel horeca koelkasten, Ecofrost horeca koelingen, Polar koelkasten en Saro. Van al deze topmerken hebben wij een breed aanbod speciaal voor u geselecteerd. Deze koelkasten of vriezers zijn er in 1 deurs uitvoeringen in bijvoorbeeld het populaire 650 liter formaat of dubbel deurs uitvoeringen vanaf 1200 liter.

Horeca displaykoelkast of displayvriezer

Een horecakoelkast of vriezer met glazen deur is ideaal om als frisdrankkoelkast in te zetten in uw winkel of horecagelegenheid. Deze display koelkasten zijn zowel geschikt om uw dranken en producten koel te houden, maar ook om uw waren op een aantrekkelijke manier aan uw klanten ten toon te stellen. Deze displaykoelingen zijn zowel in zwart als in witte verkrijgbaar. Er zijn veel displaykoelingen met een verlichte reclame zuil aan de bovenkant.

Horeca barkoeling / backbarkoelingen

Een ideale manier van ruimtegebruiken is een barkoeling onder uw bar te plaatsen. Barkoelingen oftwel backbars zijn er in variante met 1 deurs tot 3 deurs modellen met glazen deur. Hiermee kunt u uw dranken zeer aantrekkelijk presenteren aan uw klanten en koelhouden tegelijk. Tevens zijn er ook grotere barkoelingen beschikbaar met flessenesten en of andere opties. Uw barkoeling bestellen bij Prokoeling.nl is altijd een goede keus.

Dit is Prokoeling.nl:

Wij bieden u een breed assortiment keukenapparatuur voor de horeca keuken. Bekijk alle soorten koelen & vriezen in ons aanbod en bestel vandaag. Bijna alle items kunnen wij uit voorraad leveren en binnen 24 tot 48 uur leveren. Wenst u meer informatie of hulp bij het kiezen van koelen & vriezen dan kunt u altijd contact opnemen via 085-0441003, chat of e-mail.