Prokoeling.nl Blog

Een koelkast voor in de bakkerij, waar let je op?

Een professionele koelkast is essentieel voor in de bakkerij. Maar wat onderscheidt een bakkerskoelkast dan van een gewone koelkast? Wij leggen het je uit en vertellen je waar je op let bij het kopen van een koelkast voor jouw bakkerij.

Lees meer

Een display koelkast kiezen: waar let je op?

Wil je gekoelde dranken of andere producten in je winkel, eetzaak, tankstation of kantine tentoonstellen? Dan kies je voor een professionele display koelkast. Maar waar moet je allemaal op letten? Om de juiste keuze te maken in ons brede assortiment, helpen wij je op weg om de juiste display koelkast te kiezen.

Lees meer

Een koelkast voor thuis kopen: waar let je op?

Op zoek naar een nieuwe koelkast voor thuis? Naast professionele koelkasten bieden wij ook koelkasten voor de 'gewone' consument aan die je gewoon in de keuken plaatst. Maar welke koelkast past bij jouw gebruik? Wij leggen je een aantal zaken over koelkasten uit, zodat jij de beste koelkast kiest.

Lees meer

Welke horeca koelkast kies je voor in de bar?

Uiteraard wil je jouw dranken op de perfecte temperatuur aan je gasten serveren. Wij hebben professionele horeca koelkasten voor elke drank en elke situatie. In dit artikel geven we je meer informatie over deze koelingen en vertellen we welke koelkast je nodig hebt voor in de bar van jouw restaurant, café of kantine.

Lees meer

Welke horeca koelkast kies je voor in de keuken?

Je bent op zoek naar een professionele horeca koelkast voor in de keuken. Maar welke koelkast past bij jouw wensen? Wij geven je advies over de verschillende formaten en toepassingen. Ook leggen we je uit waar je op moet letten bij het kiezen tussen een geforceerde of statische koeling. Kies zo de beste horeca koelkast voor in jouw keuken.

Lees meer

Welke koelkast moet ik kiezen?

Koelkasten zijn er in vele soorten en maten. En ook voor verschillende doeleinden. Of je nu een koelkast nodig hebt voor je restaurant, café, winkel, bakkerij of gewoon voor thuis, wij geven je advies voor het maken van de juiste keuze in ons ruime assortiment.

Lees meer