Horeca apparatuur

Prokoeling.nl biedt een ruim assortiment aan keukenapparatuur, zeg maar gerust dat wij alles aanbieden wat je in de keuken kunt vinden. Het is te veel om op te noemen kijk daarvoor in onze categorien. Mocht je hulp nodig hebben neem dan contact op met de Prokoeling.nl klantenservice, zij zijn experts op het gebied van alle apparatuur en andere non-food items voor de horeca. Van schoolkantine tot bedrijfsrestaurant, van viswinkel tot zorgboerderij, voor iedereen en voor elke wens de juiste apparatuur voor in de keuken.

Keukenapparatuur

Voor het schillen, mixen en snijden moet je in deze categorie zijn. Prettige en soepele aardappelschilmachines bijvoorbeeld maar ook de algemene keukenmachines zal je hier aantreffen, uiteraard zijn er ook verschillende opzetstukken beschikbaar voor de machines van onder meer Kitchen Aid. Dat geldt ook voor de staafmixers welke verkrijgbaar zijn in zowel kleine als zeer grote maten. Ook voor groentesnijders en vleessnijders zit je hier goed, kijk uit voor je handen natuurlijk! Tot slot conserveer je je producten met behulp van de vacumeermachines van onder meer Combisteel.

Tosti en Grill

Als je iets zoekt om tosties of panninies te maken zit je hier goed. Of het gaat om een eenvoudige tafelbroodrooster voor 2 sneedjes of maar liefst 6 of wil je een lopende band broodrooster (ook wel toaster), wij hebben het allemaal hier voor je gesorteerd. Naast het roosteren van je broodje kan je hier ook de grill apparatuur vinden voor een stuk vlees. De grill platen kunnen zijn uitgevoerd in verchroomde uitvoering of met ribbels. Vragen, neem contact op met ons en wij helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Vlees apparatuur

Hotdogs, Doner, Gehakt en worst dit kan je allemaal maken met deze producten. Het snijwerk kan je doen met de lintzaag, of wel de bottenzaag / beenderenzaag. Gaat het op het kleinere maalwerk dan kan je kijken bij de gehaktmolens, je maakt hiermee de het lekkerste gehakballenvlees hellemaal zelf. Het water loopt je helemaal uit de mond bij het denken aan doner. WIj bieden een aantal mooie electrische donermessen aan, zowel draadloos als met een draadje. De doner grills vind je trouwens hier.

Warmhoudapparatuur

Wil je de maaltijden of de ingredienten vog even warmhouden dan heb je zeker een warmtelamp nodig. Helemaal bij de tijd zijn natuurlijk de zwarte warmtelampen, maar ook in de traditiopnele koperen kleur bieden wij nog voldoende keuze mogelijkheden. Een andere mogelijkheid is doormiddel van de zogenaamde Bain-Marie, een beetje water er in een GN-Bak in hangen en je etenwaren blijven langer op temperatuur. Wij hebben bain maries met of zonder aftapkraan. GN Bakken bieden wij trouwens ook aan.

Koffiezet apparaten en koffieapparatuur

Wat is een kantine of pantry zonder koffiezetapparaat. Zowel de oude pruttel koffiepot hebben wij in ons assortiment als de nieuwste espressomachines voor de veeleisende espressobar. Te veel koffie gezet of een grote vergadering? Geen probleem wij hebben ook koffiekannen, theekannen en percolators in het assortiment. 

Drankenapparatuur

Bereid al je koele dranken met deze apparatuur. Stop eerst je verse fruit in de juicer of citruspers en voeg er daarna ijs aan toe uit de ijsvergruizer, de heerlijkste drankjes voor op het terras op een warme zomerdag. Heb je geen ijs voor in de vergruizer? Neem dan een kijkje bij onze ijsblokjesmachines.

Overige horeca apparatuur

Misschien wel de meest feestelijke groep producten. Wie wil er geen verjaardag met suikerspinnen, wafels en pannenkoeken om aan het eind van de avond met een bak popcorn op de bank voor de tv in slaap te vallen? Of wil je graag op een tuinfeest voor de grap je familie verrassen met je eigen suikerspinmachine? Voor de veeleisende professionals hebben wij uiteraard ook een selectie gemaakt uit de beste producten. Wat te denken van de pannenkoektafels van Combisteel, de perfecte keus voor elke zelfstandige pannenkoekenbakker of elke groot pannenkoekenrestaurant.

Prokoeling.nl verkoopt o.a. Bartscher apparatuur, Mastro apparatuur, Diamond apparatuur, Saro apparatuur, Combisteel apparatuur en Olympia apparatuur. Veelal uit voorraad en dus vaak binnen 24 of 48 uur al leverbaar.

Dit is Prokoeling.nl:

Wij bieden u een breed assortiment keukenapparatuur voor de horeca keuken. Bekijk alle soorten apparatuur in ons aanbod en bestel vandaag. Bijna alle items kunnen wij uit voorraad leveren en binnen 24 tot 48 uur leveren. Bij Prokoeling.nl kunt u ook apparatuur leasen. Wenst u meer informatie of hulp bij het kiezen van apparatuur dan kunt u altijd contact opnemen via 085-0441003, chat of e-mail.